top of page

Samarbeten & Nätverk

Jag letar ständigt efter nya möjligheter, kollegor och partners. Att driva eget företag på landsbygden kan ibland bli ensamt, och jag arbetar gärna i team eller i kommunikation med andra företag.

Jag tror också starkt på att resultatet för dig som kund blir bättre när idéer kan lyftas och diskuteras med fler i branschen. Hör av dig direkt om du har idéer om samarbete!

Idag har jag ett nära samarbete med min kollega Malin på Älvan Trädgårdsmästeri i Fornåsa, där vi tillsammans kan bolla idéer, företagsfrågor, beskärning, växtval och annat skoj. Läs mer om henne och hennes tjänster på alvan.nu

Jag har också mycket nära kontakt med min kollega Nathalie på Malakit Landscaping och Green Garden Stockholm för alla möjliga frågor inom olika projekt och gestaltningar. Vi läste landskapsarkitektutbildningen på SLU samtidigt och har arbetat tillsammans i flera projektkurser. Läs mer om företaget på malakitlandscaping.com.

Jag går mentorprogrammet på Nyföretagarcentrum mellersta Östergötland under året -23/24 och är väldigt tacksam för min mentor Sanna som leder mig genom diverse funderingar kring utveckling av företaget. Är du precis i starten av ditt företag så rekommenderar jag verkligen att du kontaktar Nyföretagarcentrum i ditt område.

Jag arbetar mycket i olika sociala medier och har bland annat varit med och startat gruppen "Vi som driver handelsträdgård" på facebook, då jag och Hanna tyckte att det saknades en grupp och gemenskap för mindre företag inom handelsträdgårdar/plantskolor. Här har vi nu även digitala möten för att bolla utveckling av våra olika företag. Så roligt och så givande! Äger du en plantskola eller handelsträdgård och vill gå med? Du hittar gruppen här.

Jag är sedan januari -24 medlem i föreningen Hållbara trädgårdsföretag https://www.hallbaratradgardsforetag.se/  - en förening för företagare i trädgårdsbranschen som vill påverka branschen i en mer hållbar riktning. Ser fram emot intressanta föreläsningar, träffar och diskussioner.

Tveka inte att höra av dig om du har idéer om samarbete! Följ mig gärna på instagram där jag är mest aktiv @angstradgarden.

 

Idag söker jag bland annat: företag med fikavagn för olika evenemang på gården, experter i olika områden inom ekologi, medicinalväxter och natur m.m. för olika workshops/evenemang, kontakt med andra plantskolor som säljer barrotade/frilandsodlade perenner, kontakt med arborister & anläggare i Östergötland m.m. Jag är också gärna med på lokala marknader och mässor året om. Ibland håller jag även i workshops eller föreläser på andra platser, så har du en plats lämplig för detta och letar idéer, hör av dig.

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube
  • LinkedIn

Följ mig i mina sociala kanaler

bottom of page