top of page

Villkor

KÖP & LEVERANS

Vid köp av tjänst kommer vi överens om hur processen går till via mejl. 

Vid bokning/anmälan till workshop och liknande evenemang är anmälan bindande. Förskottsbetalning sker via faktura, i samband med anmälan. Fakturan är att se som kvitto eller biljett på din anmälan. Kan du inte komma vid tillfället så går det bra att lämna över platsen till någon annan. Skulle jag behöva ställa in tillfället kommer jag i första hand att försöka hitta ett nytt datum som passar alla deltagare. Vissa evenemang är kostnadsfria, och då får du självklart avboka om du behöver.

Vid köp av planteringsmodeller beställer du önskade modeller genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. Du får direkt en bekräftelse via mejl. Du får sedan en faktura via mejl med detaljer om din order, som kan betalas med swish eller till bankgiro. Om något skulle vara oklart i din beställning hör jag av mig via mejl. När betalningen är genomförd sker leveransen via mejl med lösenord för att ladda ned modellen från hemsidan (leveranstid 1-5 dagar efter genomförd betalning).

Observera att planteringsmodellen är digital och kommer som pdf-fil. Den är alltså inte printad. 

Du måste vara över 18 år eller ha förmyndares samtycke för att beställa från hemsidan.

Du får inte på något vis förändra eller dela planteringsmodellerna eller lösenordet till andra personer.

Observera att planteringsmodellerna är digitala, teoretiska produkter. Du får inte med några fröer eller växter eller liknande.

Planteringar varierar också i resultat efter anläggning, läge och skötsel vilket betyder att slutresultatet kan skilja sig från illustrationerna.

Vid köp av växter i självplocket: Här drivs obemannad försäljning med swish som betalningsmetod. Jag hanterar inga kontanter. Önskar du kvitto går det bra att kontakta mig innan du kommer så kan jag vara på plats. Eftersom växterna är levande material, går det inte att lämna tillbaka dem. Däremot kan vi säkert komma överens om något problem skulle uppstå. 

Köp av fröer sker antingen genom förbeställning och sedan upphämtning samt betalning i självplocket (swish precis som vid köp av växter), eller via hemleverans med postnord. Väljer du det senare alternativet så tillkommer fraktkostnad (50 kr ink. moms). Beställning och överenskommelse om leverans görs via mejl oavsett hur du vill hämta fröerna. Självklart är fröer också att räkna som levande material, det vill säga, det kan finnas vissa avvikelser i färg/form och liknande egenskaper, det kan också vara så att vissa frön inte gror. Skulle det dock verka som att det har blivit ett misstag där du har fått felmärkta frön, eller om leveransen inte kommer fram, kontakta mig.

Priser kan ändras när som helst, då alla tjänster och varor ständigt är under utveckling. Alla priser som visas på hemsidan är inklusive 25% moms förutom pris på planteringsmodeller som är inklusive 6% moms.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION

Ångerrätten gäller 14 dagar från leveransdatum vid köp av fröpåsar mot faktura, för köp av minst 400 kr. Fröpåsar ska i så fall återlämnas oöppnade och förseglade, där du som kund står för returkostnad. Mejla angstradgarden@gmail.com för mer information och vägledning.

 

Ångerrätten gäller inte vid köp av några andra av Ängsträdgårdens varor och tjänster enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler,

11 § Undantag från ångerrätten

 

Ev. avbeställning av planteringsmodeller eller växter ska ske innan leverans och vara bekräftad av mig. Visar det sig att växten du har köpt verkar vara felmärkt (art/sort), kontakta angstradgarden@gmail.com.

TVISTLÖSNING

Enligt lag måste det finnas information om tvistlösning, dock önskar jag att du som kund och jag som säljare alltid försöker hitta en lösning som fungerar för oss båda.

 

Behöver du lösa en tvist kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

https://arn.se/

eller postadress:

ARN

Box 174

101 23 Stockholm

 

Du kan också vända dig till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning. 

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

IMG_1761_edited_edited_edited.jpg

Beställ planteringsmodeller

Läs först igenom villkoren ovan. Beställningen kan göras på svenska. Observera att ångerrätten inte gäller på dessa produkter. Glöm inte att kika i din skräp-/spaminkorg ifall mejlet hamnar där.

Önskade planteringsmodeller (påminnelse nedan)

Tack för din beställning! Håll utkik i din mejlinkorg.

Sekretesspolicy

Hemsidan samlar cookies enligt Wix standardinställningar för att se hur du som besökare använder sidan. Det gör att sidan kan utvecklas för att mer effektivt nå ut med sin kommunikation och ge dig som besökare en enklare och trevligare upplevelse. Väljer du att prenumerera på nyhetsbrevet registreras din e-mail adress. Har du några frågor eller önskemål gällande sekretess, mejla angstradgarden@gmail.com.

bottom of page